Dlouhá bezplatná jízda sdílení hesel Netflix skončila. Po měsících lemování, hárání a testování své nové politiky v cizích zemích Netflix konečně na začátku léta 2023 zasáhl proti sdílení hesel v USA.

Stále můžete sdílet heslo s někým mimo vaši domácnost, ale vlastníka účtu to nyní stojí 8 USD za osobu navíc, navíc k tomu, co již platí za svůj plán Netflix. Uživatelé se standardním plánem Netflix mohou přidat jednu osobu mimo svou domácnost, zatímco prémioví uživatelé mohou přidat až dvě.

Pro ty, kteří si pro přístup k Netflixu půjčovali přihlašovací údaje někoho jiného, ​​mohla být náhlá ztráta služby šokem, ale dobrou zprávou je, že není vše ztraceno. I když jste byli spuštěni ze sdíleného účtu Netflix, můžete svůj profil přenést na nový účet nebo jiný existující účet, abyste si uchovali svá doporučení, seznamy uložení a další nastavení.

Ukážeme vám, jak najít a povolit funkci Přenos profilu Netflixu na vašem profilu a jak převést svůj stávající profil na jiný účet.

Když už jste tady, podívejte se na nejlepší živé televizní streamovací služby roku 2023 a nejlepší televize tohoto roku.

Tip pro streamování: Levný způsob, jak získat Netflix na jakékoli televizi

Pokud máte starší televizi, která nemá vestavěné aplikace jako Hulu, Disney Plus nebo Netflix, Fire TV Stick usnadňuje a nenákladně upgraduje na chytrou televizi. Streamovací klíč je dokonce dodáván s Alexa Voice Remote, takže můžete používat svůj hlas k vyhledávání a přehrávání filmů a televizních pořadů napříč aplikacemi.

40 dolarů na Amazonu

Nejprve povolte funkci Profile Transfer na Netflixu

Než budete moci přenést svůj profil Netflix na jiný účet, musíte tuto funkci povolit. Můžete to udělat jak na webu, tak na svém mobilním zařízení (telefonu nebo tabletu).

Pokud jste na počítači, přejděte do webového prohlížeče podle svého výběru, přejděte na web Netflix a přejděte do profilu, který chcete přenést. Poté najeďte kurzorem na ikonu profilu vpravo nahoře a klikněte Přenosový profil v rozbalovací nabídce. Na další stránce klikněte na Dovolit knoflík.

Funkce Přenos profilu bude k dispozici dva roky poté, co ji povolíte.

Nelson Aguilar/CNET

Pokud používáte telefon nebo tablet, otevřete oficiální aplikaci Netflix, přejděte do svého profilu a klepnutím na ikonu profilu v pravém horním rohu přejděte do nastavení účtu. Dále klepněte na Účetpřejděte dolů na konec stránky a klepněte na Zapněte přenosy profilu. To vás přesměruje na oficiální stránku přenosu profilu, kde můžete kliknout na Dovolit knoflík.

Poté byste měli obdržet oznámení, že na váš účet brzy přijdou převody profilu. U mého účtu bylo uvedeno, že funkci dostanu do dvou dnů. Bylo však také uvedeno, že mohu aktivovat funkci přenosu profilu okamžitě, pokud kliknu na potvrzovací odkaz, který mi byl zaslán e-mailem, což jsem udělal.

Nyní převeďte svůj profil na jiný účet Netflix

Jakmile je profil přenosu povolen, můžete svůj profil přenést na svůj vlastní nový účet Netflix nebo jiný stávající účet. Chcete-li přenést profil, přihlaste se ke svému původnímu účtu Netflix (web nebo mobil) a přejděte do Přenosový profil ve vašem nastavení. Poté byste měli vidět začátek procesu přenosu profilu, který vám poskytne stručné shrnutí toho, co funkce dělá:

    Přenese vaše doporučení, historii zobrazení, uložené hry, nastavení, Můj seznam a další na samostatný účet. Vytvoří zálohu vašeho profilu na původním účtu.

Svůj profil Netflix můžete převést na nový účet nebo jiný existující účet Netflix.

Netflix; snímek obrazovky od CNET

Začněte proces stisknutím tlačítka Spusťte přenos profilu tlačítko — poté budete dotázáni, zda chcete přesunout svůj profil do nového účtu nebo do existujícího účtu. Proveďte svůj výběr a poté stiskněte další znovu.

Pokud vytváříte nový účet, pak zadáte přihlašovací údaje pro svůj nový účet. Ověřte svůj e-mail a poté dokončete nastavení nového účtu podle pokynů na obrazovce. Po dokončení bude váš profil přenesen a budete mít okamžitý přístup ke svému novému účtu Netflix.

Pokud převádíte na existující účet, budete k připojení svého profilu potřebovat přihlašovací jméno a heslo k tomuto jinému účtu.

Vlastník původního účtu bude informován, jakmile bude proces dokončen, stejně jako vlastník jakéhokoli stávajícího účtu, na který převedete svůj profil.

Pokud se při pokusu o přenos profilu odhlásíte z Netflixu, můžete v procesu pokračovat tak, že se znovu přihlásíte a použijete nastavení Dokončit přenos.

Podívejte se na nejlepší televizní pořady, které můžete aktuálně sledovat na Netflixu, a také na tajný hack, který potřebujete, abyste získali lepší doporučení Netflixu.

Read More

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *